Skønhed
Behandlinger & Priser

 • Vipper & Bryn
  Solo, farve bryn/vipper og ret/formning af bryn.  Inkluderet i dine ZO-behandlinger efter ønske.

  Check pris på onlinebooking

 • Hudanalyse & Check-up
  Jeg bruger altid god tid på at analysere og scanne din hud. Det er det allerbedste udgangspunkt, når jeg som terapeut skal lægge det perfekte program for dig. Som ZO-ambassadør er du altid velkommen til et check-up, så jeg kan holde øje med din hud: processen og resultatet. Altid grundig – altid uforpligtende.

  1/2 time. Check pris på onlinebooking.

 • ZO Stimulation Peel
  ZO signature treatment – En effektiv peeling, der efterlader din hud i en helt ny bedre tilstand, både smukkere og sundere. En “pick me up” behandling, der bør være en del af et effektivt og målrettet hudplejeregime. You will love it. 1 times behandling incl. LED lys og specialmassage.

  Check pris på onlinebooking.

 • Oxygeninfusion
  En helt vidunderlig energigivende behandling, for en uimodståelig rosy glow. Afstressende, udglattende og nærende anti-age behandling, man ikke kan undvære. 1 time “me time” du virkelig kan se og mærke.

  Check pris på onlinebooking.

 • Flow & Glow Facial
  “Red carpet peel med oxygeninfusion og liftmassage – en luxuriøs ZO Skin Health signature treat”. 1 1/2 times vidunderligt terapeutisk ansigtsbehandling, når kun det allerbedste er godt nok. Get that instant ZO-Glow.

  Check pris på onlinebooking.

DU FORTJENER DET BEDSTE!

De enestående og revolutionerende behandlinger og produkter giver det bedste udgangspunkt for perfekt, sund og smuk hud.